Selecteer een pagina

Als ondernemer op zoek naar een leuke stagiaire met de juiste capaciteiten? Dan ben je nog wel even bezig. “Tijdrovend, teveel gedoe en te weinig rendement” is een veelgehoorde klacht als het gaat om het vinden van een stagiaire. Terecht?

Ouderwets in nieuwe tijd

De zoektocht naar een stagiaire gebeurt vandaag de dag verrassend genoeg nog op ouderwetse wijze. Scholen benaderen, stagebegeleiders spreken, opdrachten formuleren, cv’s bestuderen, studenten uitnodigen en er op goed geluk maar eentje uitkiezen. Vooral ondernemers in het midden en kleinbedrijf – die wel een paar extra handjes kunnen gebruiken – zien als een berg op om zich door de hele procedure heen te moeten worstelen. Daarnaast is het behoorlijk lastig om op te vallen tussen al die grote bedrijven. Tijd is geld en tijd is schaars. Geen wonder dat heel wat ondernemers de moed in de schoenen zakt en het er maar bij laat zitten.

Online match

Een groot deel van ons leven speelt zich vandaag de dag af op internet. We delen op Facebook vakantiefoto’s met vrienden en collega’s, profileren ons zakelijk op LinkedIn en scoren en passant een date via Tinder. Zien en gezien worden, positief opvallen en een goede eerste indruk maken gebeurt in deze nieuwe tijd vooral online. Dus waarom is de procedure voor het vinden van een goede stagiair traag, tijdrovend en ronduit ouderwets? Dat moet toch beter kunnen? Precies. Daarom is er nu Appli! Deze spiksplinternieuwe app verzorgt maatwerk matches voor ondernemers die op zoek zijn naar een goede stagiaire en het helpt studenten aan een interessante, passende stageplaats.

Appli

Op Appli spreken student en bedrijf dezelfde taal; die van de moderne technologie. De app is laagdrempelig, snel en reuze toegankelijk. Solliciteren naar een stageplek was nog nooit zo makkelijk. 24-7 beschikbaar, op iedere plek en elk moment van de dag je profiel bijwerken en kijken of er nieuwe matches zijn. Het kan allemaal. En de ondernemer? Die krijgt door middel van de app heel eenvoudig toegang tot de profielen van massa’s potentiële kandidaten die zoeken naar een stageplaats. De selectieprocedure voor het vinden van een geschikte stagiaire is daarmee voortaan transparant, ultra kort en reuze effectief.

Stagiair

Appli is meer dan een digitale cv. Met foto’s en filmpjes krijgt niet alleen iedere kandidaat een uniek gezicht, maar ook ondernemers kunnen zich verrassend effectief profileren. Ontstane matches staan garant voor een prettige samenwerking die zomaar eens zou kunnen uitmonden in een werkrelatie voor de toekomst. Dit maakt Appli tot een uiterst effectieve tool voor zowel bedrijf als student. Ook toe aan een nieuwe frisse wind door het bedrijf? Download de app en laat Appli voor je werken!

Appli is beschikbaar voor Android en IOS.