Selecteer een pagina

Appli in de media!

Werf-en.nl – 03-03-2017

Een stage of stagiair zoeken? Dat kan leuker, makkelijker en efficiënter, dachten ze bij het Eindhovense Appli. Hun app maakt nu snel school bij zowel studenten als werkgevers.

Rabobank Dichterbij Apeldoorn – 01-03-2017

Appli maakt een eind aan de eindeloze zoektocht naar een stagiair of stageplek. Het wordt leuker en makkelijker voor zowel studenten als voor MKB bedrijven. Lees het artikel over Appli op pagina 18-20.

Frankwatching – 01-11-2016

“Is een stagiair dan niks voor jou”, is een vraag die ik vaak krijg als ik weer eens loop te zuchten dat er nog zoveel werk ligt. Ik moet bekennen dat die gedachte mij vervult met hoop en vrees. Ik realiseer me wel dat een stagiair een uitkomst zou zijn, maar tegelijkertijd zie ik enorm op tegen de hele procedure en rompslomp om er eentje te vinden. De tijd die dit kost! En waar te beginnen? Resultaat: weer geen stagiair dit jaar. Kan dat niet anders?

Rabobank Dichterbij Eindhoven – 01-11-2016

Appli maakt een eind aan de eindeloze zoektocht naar een stagiair of stageplek. Het wordt leuker en makkelijker voor zowel studenten als voor MKB bedrijven. Lees het artikel over Appli op pagina 28-30 en bekijk de kortingsactie op pagina 36.

Dutch Cowboys – 19-10-2016

Interview BV brengt de app Appli op de markt, een app die het makkelijk maakt voor bedrijven om een stagiaire te vinden en voor stagiaires om een stage te vinden. Appli wil hiermee de markt van stagebemiddeling centraliseren en klantgerichter maken.

Bedrijven en studenten kunnen met hun smartphone of tablet inloggen en een stagiair of stage zoeken. In de app kun je foto’s en video’s uploaden, maar je kunt ook met elkaar chatten.

de Ondernemer – 19-10-2016

Het Eindhovense bedrijf Interview BV heeft een app op de markt gebracht waarmee bedrijven en stagiairs kunnen tinderen voor een match. “Het vinden van een stage of stagiair moet leuker, makkelijker en laagdrempeliger worden”, vertelt Rob Daamen, een van de drie initiatiefnemers van Appli.

Eindhovens Dagblad – 11-10-2016

EINDHOVEN – Om de weg naar de juiste match tussen bedrijf en stagiair te vergemakkelijken, staken Gerben Stiphout (31), Rob Daamen (47) en Mike Porton (50) de hoofden bij elkaar en ontwikkelden de stage-app Appli. De app is zo ingericht dat op basis van eenvoudige zoekcriteria bedrijf en student elkaar snel en effectief kunnen vinden. Deze week wordt de app gepresenteerd.

Nieuws Redactie – 29-09-2016

Heb jij ook zo’n moeite met het vinden van een stage? Door middel van de nieuwe app Appli wordt dit mogelijk een stuk makkelijker. Net als op Tinder kun je door de passende stages heen swipen, nadat je je gegevens en interesses hebt ingevuld. Ook bedrijven die stagiaires zoeken kunnen aangeven wat ze in zo’n persoon zoeken. Met dezelfde swipe-beweging kunnen zij aan de juiste stagiaire komen.

Het financieele dagblad – 03-09-2016

Appli noemt zichzelf de “Tinder voor stagiairs”: studenten en bedrijven kunnen bij wederzijdse interesse direct met elkaar chatten.

Bekijk het artikel  adobe_pdf_file_icon_32x32