Selecteer een pagina

Bijverdienen?

Word Brand manager Appli!

Altijd al manager willen worden? Dit is je kans! Stroomt het salesbloed door je aderen, zie jij altijd verkoopkansen, wil jij werken bij een van de leukste start-ups van Nederland en wil je bijverdienen zonder het gevoel te hebben dat je écht vroeg voor uit je bed moet. Dan is Appli op zoek naar jou! Wat je doet?
Jouw focus ligt op verdere uitbreiding van het aantal bedrijven die stagiairs zoeken via Appli. Je verwondert bedrijven met het gemak van de App en laat ze achter met een glimlach van oor tot oor. Dit doe je door bedrijven te benaderen om deel te nemen aan het vinden van een stagiair via Appli. Je verdient hier €10,00 per bedrijf dat een type stageopdracht via Appli koopt. Het bedrijf betaalt daar €50,00 exclusief BTW voor.

Wat je écht doet
Je hebt passie voor ‘bijverdienen’ en gaat op zoek naar bedrijven en verbaasd hen over het gemak waarop je stagiaires kunt vinden en waarom Appli werkt.
Je informeert tevens mede-studenten over de nieuwe mogelijkheden van het vinden van een stageplek.
Geen vaste werktijden en toch inkomsten!

Hoe je dat aanpakt
Dat is geheel aan jou. Appli zorgt voor een vliegende start met behulp van een introductie.
Het is een combinatie van je eigen commerciële talent, lef, enthousiasme en de drive om geld te verdienen om je studenten leven te bekostigen!

Word Student & Company manager Appli!

Appli zoekt Student & Company managers!

Ben je actief bij een studievereniging of heb je ervaring met sales of accountmanagement?
Wil je graag bijverdienen en ben je woonachtig in de regio Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Amsterdam of Den Haag?

En lijkt het je tof om Appli na de zomer voor 4 tot 8 uur in de week te helpen (uren zijn flexibel in te vullen!)?
Klik dan hieronder op Ja, ik wil bijverdienen